Weingut Rings, Das Kleine Kreuz

€ 24,95
(0,0 / 5)
Beoordeel dit product
Plaats een review
Kleur Rood
Smaak Droog
Land Duitsland
Regio Pfalz
Druivenras Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Merlot, St. Laurent
Producent Weingut Rings
Jaargang 2015
Afsluiting Kurk
Alcoholpercentage 14,5%
Bewaarpotentie t/m 2028
Schenkadvies 19°C
Lekker bij Krachtig vlees, rood vlees, krachtige kazen, lam
Artikelnummer 50011115
Aantal per verpakking 1 fles
BTW 21%

Beschrijving

Proefnotitie: Deze topklasse wijn rijpt 12 maanden op oude en gebruikte houten vaten. Een unieke assemblage van druivenrassen die je zelden en in kleine hoeveelheden in Duitsland tegenkomt. De wijn is pittig met een aroma van donkere bessen en cacao. In de smaak zwart fruit en rijpe tannines. Een wijn die je ook nog lang kunt bewaren. De wijngaard Das Kleine Kreuz is een van de warmste wijngaarden in de omgeving. Vanwege de warmte kunnen de druiven perfect rijpen. Het resultaat is een zeer geconcentreerde volle wijn met rijpe tonen en enorm veel kracht.

Eén van de grootste talenten van Duitsland: Weingut Rings uit het plaatsje Freinsheim in de Pfalz. De gebroeders Steffen en Andreas Rings zijn in rap tempo Duitsland aan het veroveren. Zo eindigden zij in 2011 als tweede bij "Best of Riesling", wonnen in 2 categorieën de Deutsche Rotwein prijs en eindigden met hun Sauvignon in de top 10 van Duitsland. Twee citaten van het beroemde wijntijdschrift Vinum zeggen alles:

"Junge deutsche Talente mit grosser Zukunft"

"Das Weingut Rings ist der Formel 1 Renner unter Deutschlands Weingütern" "In atemberaubendem Tempo wird es immer noch besser "

Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'