Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Over ons

Wie zijn wij?

mijnwijnen.nl importeert zijn eigen wijnen. Daarnaast dragen alle werknemers de titel van Register Vinoloog van de Wijnacademie. U heeft te maken met een jarenlang deskundige partij waarin liefde voor wijn wordt gecombineerd met echt vakmanschap.
mijnwijnen.nl organiseert wijnproeverijen en bijeenkomsten in het historische pand van de Mariënhof, Kleine Haag 2 te Amersfoort. 
De geschonken wijnen van de proeverijen en bijeenkomsten bieden wij u aan in onze webshop van deze website waarin u online uw wijnen kunt bestellen.

Wijn/spijs

Bent u op zoek naar een passende wijn bij uw gerecht? Wij adviseren u op deze website in de juiste combinaties. Uiteraard kunnen wij uw persoonlijke vragen beantwoorden via de telefoon, email of in de winkel.

Cursussen en proeverijen

In Amersfoort bevindt zich een sfeervol proeflokaal dat we gebruiken voor wijncursussen en proeverijen.

We bieden cursussen, thema-avonden en proeverijen voor ieder niveau en op maat aan. Meer informatie vindt u op deze website onder cursussen, proeverijen en thema-avonden. 
Ieder voor- en najaar organiseren we een grote proeverij. Meer informatie en data vindt u op www.amersfoortsewijndag.nl.

Wijnvoorverkoop

Wilt u wijnen voor botteling aanschaffen tegen een gereduceerd tarief? Dat kan met wijnvoorverkoop. U betaalt de wijnen (met flinke kortingen) direct maar ontvangt de wijnen een aantal maanden later wanneer ze gebotteld en al in Nederland zijn.

Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'