Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Onze extra's

Waarin onderscheid de webshop van Het Wijn College zich?

100% proefgarantie op de wijnen

mijnwijnen.nl garandeert de kwaliteit van alle wijnen. Mocht een wijn niet aan uw verwachting voldoen, dan krijgt u de ongeopende flessen vergoed. U kunt uw wijn omruilen of geld terug ontvangen.

Wijnen per fles te bestellen

In onze webshop koopt u een wijn per enkele fles. U hoeft dus geen zes of twaalf dezelfde flessen te bestellen maar u kunt ‘winkelen naar behoefte’. Ook een losse fles of klein wijnpakket bezorgen we bij u thuis. 

Fysieke winkel in Amersfoort

Naast deze webshop hebben we een fysieke winkel in Amersfoort waarin u zes dagen in de week welkom bent en waar we ook telefonisch bereikbaar zijn.

Kennis en ervaring van het hoogste niveau

Register VinoloogAl het personeel van mijnwijnen.nl heeft de titel Register Vinoloog van de Wijnacademie.

Het advies op deze webshop komt dus van specialisten. Voor meer informatie en persoonlijk advies kunt u zes dagen in de week terecht in onze winkel of ons benaderen via de email of per telefoon.

Lage prijs garantie

Omdat wij onze wijnen in grote getalen direct bij de producent inkopen, maken wij scherpe prijsafspraken waardoor wij u als consument lage prijzen kunnen garanderen. U komt bij ons vaak goedkoper uit dan wanneer u uw wijn ter plekke in de wijnlanden koopt.

Uniek assortiment

Wij kopen onze wijnen zelf in, zonder tussenhandel. Dit houdt niet alleen in dat u als consument de laagste prijs betaald maar ook dat u bijna alle wijnen die u bij ons koopt nergens anders kunt verkrijgen. 

Aanbevolen wijndocenten

De wijndocenten van Wijnkoperij Henri Bloem worden zijn opgenomen in de lijst aanbevolen wijndocenten van de Wijnacademie. We geven wijncursussen en proeverijen op diverse niveaus. Meer informatie kunt u vinden op deze website.

Wijn/Spijs staat centraal

Naast zeer deskundige kennis over wijn zijn de mensen van mijnwijnen.nl ook geschoold in het maken van de juiste combinatie van wijnen met spijzen. Op deze website leest u terug waarmee de wijnen zijn te combineren. Uitgebreid en persoonlijk advies geven wij u graag. Daarvoor kunt u zes dagen in de week bij ons terecht per telefoon, email of live in de winkel in Amersfoort.

Gratis verzending vanaf een besteding van € 60,- binnen Nederland

Wij verzenden niet alleen gratis bij een doos van twaalf flessen maar ook bij een bedrag van € 60,-. Dus wanneer u bijvoorbeeld drie of zes flessen voor € 60,- of meer besteld betaald u ook geen verzendkosten. Beneden een bedrag van € 60,- berekenen wij € 8,50 verzendkosten (ongeacht het aantal flessen).

Gratis retourneren en ruilen

Heeft u een klacht over een door u aangekochte wijn? U mag de wijnen altijd gratis retourneren of omruilen voor een andere wijn.

Snelle service garantie

Wij garanderen dat we, nadat u betaling is voldaan, binnen 3-5 werkdagen u bestelling bij u thuis bezorgen. Indien u niet thuis bent bij aflevering, dan zal PostNl eerst proberen uw bestelling af te leveren bij uw naaste buren. Zijn de buren ook niet thuis, dan komt PostNl de volgende dag terug met uw bestelling. Indien de bestelling drie maal niet in ontvangst kan worden genomen (ook niet bij uw naaste buren), dan kunt u het pakket ophalen bij het postkantoor zoals is beschreven op de kennisgeving die door PostNl bij u zal worden achtergelaten.

Altijd meest actuele nieuws en informatie op deze website

Als mijnwijnen.nl bieden wij u altijd de meest actuele informatie en nieuws over de wijnen. Daarnaast vindt u in de blogs op deze website veel wijngerelateerde leerzame en nuttige informatie.

U krijgt het ‘verhaal achter de wijn’

Doordat wij als mijnwijnen.nlj de producenten waarvan wij wijn kopen regelmatig bezoeken krijgt u op deze website bij alle wijnen een uitgebreide beschrijving van waar de wijnen vandaan komen. Ook treft u bij diverse wijnen videomateriaal waarin u de wijnmaker zelf aan het woord ziet. Deze achtergrondinformatie maakt het wijnplezier nog groter!

Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'