Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Cursussen en activiteiten

Welkom bij het Wijn College

Het Wijn College verzorgt het gehele jaar door meerdere wijncursussen, workshops en thema-avonden waarbij wijn centraal staat.
Wijndocent, Huub Havik is verbonden aan de Wijnacademie als aanbevolen wijndocent. Het Wijn College is gevestigd achter het winkelpand aan de Leusderweg 161 in Amersfoort. Op deze website informeren wij u rondom de mogelijkheden van het volgen van diverse wijncursussen en workshops. We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Neem een kijkje in ons proeflokaal

Cursusaanbod

De onderstaande cursussen bieden wij twee keer per jaar aan, zowel in het voor- als najaar. De cursus Wijnproefkunde is de startcursus zonder afronding met examen. De (beginners) cursus SDEN 2 leidt op voor het examen Wijnoorkonde en de (gevorderden) cursus SDEN 3 leidt op voor het examen Wijnbrevet. Dit diploma geeft recht op toelating tot de opleiding 'Vinoloog van de Wijnacademie'.

Thema-avonden

Naast de meerdaagse cursussen organiseert Het Wijn College diverse thema-avonden gedurende het jaar. Iedere maand (met uitzondering van de zomermaanden) vindt er een thema-avond plaats voor 'De Serieuze Wijnproever'. Elke keer staat er een ander thema centraal.

Of heeft u interesse in het combineren van wijnen en spijzen en wilt u eens een avond lang genieten van de mooiste combinaties? Ieder seizoen organiseren wij een wijn/spijs avond met uiteenlopende thema's.

Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'