Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Najaarsproeverij

Tweemaal per jaar de grootste wijnproeverij van Amersfoort

Welkom

Op zondag 14 april 2024 organiseert Lionsclub Amersfoort Eemstad samen met Wijnkoperij Henri Bloem Amersfoort een grote wijnproeverij. Bij deze voorjaarsproeverij staan er meer dan 50 wijnen open waaruit u een proefselectie kunt maken. Alles is vertegenwoordigd: rood, wit, rosé, zoet, droog, licht, fris, zwaar, stevig of mousserend. Een begeleidend boekje met wijnbeschrijvingen helpt u de juiste wijnen te selecteren en proefnotities te maken.
Het entreebedrag gaat - zoals ieder jaar - in zijn geheel naar een goed doel, evenals 15% van de opbrengst van de verkochte wijnen.
Eerder ontvingen onder meer het Wijkmuseum Soesterkwartier, Toon Hermans Huis, Stichting Petje Af, Stichting Leergeld Amersfoort, Stadsboerderij De Vosheuvel, het Burgerweeshuis in Amersfoort en Voedselfocus Amersfoort een gift naar aanleiding van een (wijn-)actie en/of praktische ondersteuning.
Waar en wanneer en hoe aan te melden?
De wijnproeverij van 2024 staat gepland op zondagmiddag 14 april van 15.00 tot 18.00 uur. De proeverij vindt plaats op het Landgoed ISVW aan de Dodeweg 8 in Leusden. De entree van deze middag is € 15,00 per persoon. Aanmelden kan via de site http://www.amersfoortsewijndag.nl of in de winkel van Henri Bloem aan de Leusderweg 161 in Amersfoort.
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'