Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Calbolive, biologische olijfolie 250 ml

€ 5,14
(0,0 / 5)
Beoordeel dit product
Plaats een review
Land Frankrijk
Afsluiting Schroefdop
Artikelnummer 00700002
Aantal per verpakking 1 fles
BTW 9%

Beschrijving

100% biologische olijfolie. De olijfbomen voor onze olijfolie staan in de Zuid Franse Ardeche. bekend om haar hoogwaardige culinaire producten. De olijven worden op traditionele wijze met de hand geplukt. Na de pluk wordt door middel van koude mechanische persing pure zachte olijfolie verkregen. Onze unieke varieteit aan olijven zoals Picholine, Nicoise, Aglandou, Lucques en Cayon zorgen voor de heerlijk fruitige smaak. Uitermate geschikt voor de warme en de koude keuken. Een unieke culinaire smaak die u geproefd moet hebben.

Geschiedenis

Glenny en Luuk

Sinds 2005 zijn wij (Glenny & Luuk CALBOO) gestart met het planten van olijfbomen op ons eigen land 1135 km van Zeewolde in het pitoresk eeuwen oude dorpje SALAZAC. SALAZAC ligt in Zuid Frankrijk op de grens van de departementen GARD en ARDÈCHE in de regio Languedoc-Roussillon.

De biologische olijfgaard

Inmiddels telt onze olijfgaard meer dan 2000 olijfbomen in een grote  variëteit. De GARD/ARDÈCHE,bekend om haar hoogwaardige culinaire producten en natuurlijk de imposante rivieren Ardèche en Ceze, is een prachtig gebied bij uitstek geschikt voor de produktie van overheerlijke fruitige en zachte biologische olijfolie……… De olijven worden op traditionele wijze met de hand geplukt. Na de pluk wordt d.m.v. koude mechanische persing pure zachte olijfolie verkregen.

Frankrijk en de ArdecheOlijf variëteiten

Onze unieke variëteit aan olijven zoals Picholine du Gard, Niçoise, Aglandou, Lucques en Cayon, zorgen voor de heerlijke fruitige smaak. Omdat het 100% biologisch is kan de olie troebel zijn.

Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'