Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Tagliatelle met paddenstoelen, ansjovis en feta

Hoofdgerecht Vis 4 porties

Ingrediënten

  • 250 tagliatelle
  • 200 gram broccoli
  • bakje kastanjechampignons
  • bakje shiitake
  • 2 kleine blikjes ansjovisfilet (met kappertjes)
  • 2 tenen knoflook
  • 200 gram feta
  • olijfolie
  • 20 zwarte olijven
  • 10 kerstomaatjes
  • versgemalen peper
  • beetje peterselie

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar volgens aanwijzing op verpakking.
  2. Maak broccoli schoon en verdeel in kleine roosjes.
  3. Breng water aan de kook en kook de roosjes ongeveer 3 minuten, spoel ze dan af met koud water.
  4. Borstel alle paddenstoelen schoon en snijd ze in plakjes.
  5. Laat de ansjovis uitlekken en snijd ze fijn.
  6. Verhit olijfolie in een ruime pan en roerbak de paddenstoelen , de broccoli , de ansjovis en de 2 geperste teentjes knoflook.
  7. Tot slot versgemalen peper erover.
  8. Schep tagliatelle er voorzichtig doorheen en warm door.
  9. Als laatste de blokjes feta en doormidden gesneden tomaatjes toevoegen.
  10. Serveer met fijngehakte peterselie.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'