Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Spätzle met kaas en uien

Hoofdgerecht Vegetarisch 4 porties

Ingrediënten

  • 350 gram spätzle (Oostenrijkse pasta) of andere pasta
  • 2 grote uien
  • 2 eetlepels olie
  • 100 gram geraspte Emmentaler
  • 100 gram geraspte Gruyére
  • peper
  • zout

Bereiding

  1. Kook de spätzle of andere pastasoort volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Laat ze goed uitlekken in een zeef.
  3. Pel de uien.
  4. Snij de uien in dunne halve ringen.
  5. Verhit de olie en bak hierin de uienringen op een lage warmtebron zacht en lichtbruin.
  6. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  7. Doe de pasta in een vuurvaste schaal.
  8. Roer de gebakken uien en de helft van beide kaassoorten door de spätzle.
  9. Strooi de rest van de kaas bovenop.
  10. Zet de schaal ± 20 minuten in het midden van de oven.
  11. Lekker met een groene salade.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'