Tortilla met zachte geitenkaas
Lekker met een groene salade en vers gesneden brood.
Ingrediënten
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 6 eieren
- 2 eetlepels (olijf)olie
- 450 gram aardappelpartjes met schil
- 450 gram wokgroente
- 1 theelepel Provençaalse kruiden
- 100 gram 70+ zachte geitenkaas
Bereiding
- Uien en knoflook pellen.
- Uien in halve ringen en knoflook in plakjes snijden.
- In grote kom eieren licht schuimig kloppen.
- In diepe koekenpan olie verhitten.
- Ui, knoflook, aardappelpartjes en groenten ca. 5 min. bakken.
- Met kruiden en naar smaak zout en peper bestrooien.
- Geitenkaas erdoor scheppen.
- Losgeklopte eieren erover schenken, op laag vuur met deksel op pan in ca. 20 min. laten stollen.
- Tortilla met behulp van deksel op platte schaal laten glijden. In punten snijden en serveren.
Lekker met een groene salade en vers gesneden brood.