Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Kipfilet met kaas en champignons

Bijgerecht, Voorgerecht 4 porties

Ingrediënten

  • 4 kipfilets
  • 4 plakjes belegen kaas
  • 250 gram champignons, in plakjes
  • 2,5 deciliter droge witte wijn
  • bloem
  • klontje boter
  • peper en zout

Bereiding

  1. U begint met de kipfilets te bestrooien met peper en zout, haal ze daarna door de bloem.
  2. Bak de kipfilets in een klontje boter rondom bruin. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  3. Leg de gebraden kipfilets in een ovenschaal en leg op iedere filet een plakje kaas.
  4. De wijn schenk u in de schaal en de plakjes champignon legt u rondom de kipfilets.
  5. Schuif de schaal in de voorverwarmde oven gedurende ongeveer vijftien minuten tot de kaas smelt.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'