Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Portobello met gorgonzola

Aperitief, Bijgerecht Vegetarisch 4 porties

Ingrediënten

  • 4 grote portobello’s
  • 2 el olijfolie
  • 100 g gorgonzola
  • 3 el walnoten grof gehakt
  • handje verse basilicumblaadjes
  • vers gemalen zwarte peper

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 C.
  2. Maak de portobello s schoon met een borsteltje of een stuk keukenpapier en verwijder de steeltjes.
  3. Besprenkel de gladde kant van de portobello ‘s met olijfolie.
  4. Verkruimel de gorgonzola en vul er de portobello ‘s mee.
  5. Bestrooi ze met de walnoten.
  6. Plaats de portobello ‘s op een bakplaat en zet ze 10 min. in de voorverwarmde oven.
  7. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes en strooi deze over de portobello’s.
  8. Geef een paar flinke draaien aan de pepermolen boven de portobello ‘s en serveer ze meteen.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'