Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Wortelen gestoomd in Chardonnay

Bijgerecht Vegetarisch 4 porties

Ingrediënten

  • 4 wortelen
  • klontje boter
  • 150 ml Chardonnay
  • kruiden

Bereiding

  • Schil en snijd de wortelen in stukjes of reepjes.
  • Doe ze in een kom, dek af met water en zet 3 minuten in de magnetron.
  • Laat ze uitlekken en iets afkoelen.
  • Leg een groot stuk folie klaar met hier bovenop een groot stuk vetvrij papier.
  • Giet de wortelen af en leg ze in het midden van het bakpapier.
  • Voeg de kruiden, boter en chardonnay toe.
  • Sluit en verzegel dit pakket.
  • Doe er vervolgens weer folie om heen (doe dit strak zodat er geen vloeistof kan ontsnappen).
  • Zet apart tot je klaar bent om ze te maken.
  • Bak in een matig verwarmde oven (160- 180 graden) gedurende ongeveer 30 minuten en serveer
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'