Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Rundvlees met noodles uit de wok

Hoofdgerecht Vlees 4 porties

Ingrediënten

  • 400 gram magere runderlapjes
  • 100 gram gesneden shiitake
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 250 gram bleekselderij
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel gemberpoeder
  • 50 gram sesamolie
  • 25 gram cashewnoten
  • 2 eetlepels sojasaus
  • 2 eetlepels droge sherry
  • 250 gram woknoodles
  • 200 ml water
  • zout en witte peper

Bereiding

  1. Snijd het vlees en de groenten in kleine reepjes.
  2. Bak de noten in de olie tot ze geuren.
  3. Haal de noten eruit en bak het vlees al roerend gaar.
  4. Haal het vlees uit de wok, voeg de rest van de olie toe en bak de groenten samen met de uitgeperste knoflook en gember al roerend lekker knapperig.
  5. Blus de groenten af met de sojasaus en droge sherry.
  6. Voeg de woknoodles en het water toe en laat het gerecht in 3 à 4 minuten gaar worden.
  7. Als de noodles gaar zijn en het water is opgenomen, het vlees en het zout en de peper toevoegen en mee laten warmen.
  8. Serveer het gerecht bestrooid met de cashewnoten.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'