Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Pasta met kastanjechampignons, artisjokharten en ham

Hoofdgerecht Vlees 4 porties

Ingrediënten

  • 300 g pasta naar keuze
  • 2 el olijfolie
  • 1 teen knoflook fijngesneden
  • 15 gr tijm blaadjes gerist
  • 500 gr kastanjechampignons in kwarten
  • 1 blik artisjokharten (400 g) uitgelekt
  • 300 gr (York)ham
  • 200 gr crème fraîche

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 minuten op middelhoog vuur.
  3. Schep regelmatig om.
  4. Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes.
  5. Schep voorzichtig door het champignonmengsel.
  6. Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 minuten mee.
  7. Giet de pasta af en verdeel over 4 borden.
  8. Schep de saus erop en serveer.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'