Pasta met kastanjechampignons, artisjokharten en ham
Ingrediënten
- 300 g pasta naar keuze
- 2 el olijfolie
- 1 teen knoflook fijngesneden
- 15 gr tijm blaadjes gerist
- 500 gr kastanjechampignons in kwarten
- 1 blik artisjokharten (400 g) uitgelekt
- 300 gr (York)ham
- 200 gr crème fraîche
Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en bak de knoflook, tijm en champignons 5 minuten op middelhoog vuur.
- Schep regelmatig om.
- Snijd ondertussen de artisjokharten in kwarten en de ham in stukjes.
- Schep voorzichtig door het champignonmengsel.
- Roer de crème fraîche erdoor en warm nog 3 minuten mee.
- Giet de pasta af en verdeel over 4 borden.
- Schep de saus erop en serveer.