Leeftijdcheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Stevige kaas met druivenchutney

Nagerecht

Ingrediënten

  • 1 kilo druiven
  • 2 tenen knoflook
  • 2 sjalotjes
  • 6 cm gember
  • Chilipoeder
  • 2 el Stroop
  • 1 el witte wijnazijn

Bereiding

  1. Snij de sjalotjes fijn
  2. Snipper de knoflook
  3. Schil de gember en rasp deze
  4. Uitje, knoflook en gember zachtjes fruiten gedurende 5 minuten
  5. Als dit glazig is alle andere ingrediënten erbij, laten koken tot je een mooie dikke substantie hebt (30 min – 1 uur) Wel af en toe roeren anders bakt het aan en wordt het bitter
  6. Als het enigszins is afgekoeld de chutney proeven en eventueel op smaak brengen met suiker, peper en/of zout.
Terug naar overzicht Terug naar overzicht
Naar boven
'Klik om melding te sluiten.'